« Kungsfärg

Oavsett om man bor i ett hus eller i en lägenhet, så är det ju rätt viktigt att man känner sig trygg och säker i boendet. Det finns ju idag en del saker att göra, för att öka tryggheten i hemmet. Ett sätt är att installera en säkerhetsdörr. Genom att välja rätt sorts säkerhetsdörr, så kan den skydda mot en hel del olika saker. Bland annat skyddar den bra mot inbrott samt att den även skyddar mot brand, om den uppstår i ett trapphus till exempel. Andra sätt att känna sig säker hemma, det är ju att installera larm, samt sätta upp brandvarnare. Även ha inbrottsäkra fönster och altandörrar!

Satsa på en säkerhetsdörr i samband med renovering

Om det är så att du ska renovera hemma, så kan du även passa på att byta din dörr du har nu, till en stilsäker säkerhetsdörr. Det istället för att måla om den du har. Det finns idag många snygga säkerhetsdörrar som passar både för den nya interiören och exteriören, om du nu renoverar och målar om både ute och inne.

En säkerhetsdörr som är både snygg och säker, det är Prolocs säkerhetsdörrar. De är tillverkade i extra kraftig stålplåt samt att de är en bra isolering, ett Assa-lås, ett sökerhetslås samt att den även har en hög ljuddämpning. Dessutom har dörren även en hel del andra fördelar i hur den är tillverkad. Det är helt enkelt en säker dörr!

30 Mar 2022