« Kungsfärg

Oavsett vad det är för bostad som du bor i, så är det viktigt att du skaffar dig en hemförsäkring. Det spelar alltså ingen roll om du har ett hus, bor i en lägenhet eller äger en bostadsrätt. Det spelar heller ingen roll vad du har för storlek på din bostad. Om du vill veta mer om olika hemförsäkringar och vad det är för skillnad på villaförsäkring och hemförsäkring, läs mer på Crediwizz. Där kan du även jämföra olika alternativ. 

Hitta en försäkring som passar ditt hem

Olika hemförsäkringar kan täcka olika saker och ersätta inom olika nivåer. Det är viktigt att du har en hemförsäkring som kan täcka det mesta som händer i ditt hem. Se till så att det även ingår en så kallad drulle-försäkring i den! Det så att om du eller dina barn eller ett djur orsakar något att försäkringen även täcker det!

Du bör se till att kolla över vad olika försäkringar omfattar när det kommer till saker som egendomsskydd, reseskydd, ansvarsskydd, rättsskydd, överfallsskydd och annat.

En annan sak att jämföra, det är vad det kostar dig att ha en viss försäkring samt vad de har för ersättningsnivåer. Kolla även vad det är för självrisk eller om det finns olika villkor. 

Att ha en hemförsäkring är idag ett smart sätt att skydda ditt hem på. Det eftersom det kan hända en hel del med det. Så har du inte en hemförsäkring redan nu, se till att skaffa dig en!

15 Mar 2022