« Kungsfärg

Naturen i sig, det var förr den enda lekplatsen som behövdes. Än idag går det ju bra att leka där, om det är så att man har nära till naturen vill säga. Dock är det ju så att i många städer så är det långt till naturen eller skogen och man kanske har ett par grönområden i form av parker bara. Det man kan göra då, det är att kolla om det finns en så kallad naturlekplats. Naturlekplats - ett annat sätt att leka är vad Cado Aqua vill införliva. De har hämtas sin inspiration till dessa lekplatser just från naturen. 

Leka i naturen

Det allra bästa är ju så klart att kunna leka ute i naturen, men om man bor i en stad, så är det inte alltid så lätt. Det är då bra att det kommer fler och fler så kallade naturlekplatser, som har tagit element från naturen. Det finns vatten, stenar, samt olika spelalternativ som går att använda sig av. 

Mycket går ut på att ha vatten på olika sätt att visa att de kan röra sig på olika sätt. Detta kallar de för Water Journey®. Den är inspirerad av naturliga strömmar, källor, vattenfall och vattenkaskader, som tillsammans erbjuder många olika lekelement.  Det är då helt enkelt uppbyggda anläggningar som barn kan ha mycket skoj med!

Om du vill visa dina barn något annat än lekplatsen vid betongen, så ta då med dem till en naturlekplats!

25 Oct 2022