« Kungsfärg

När en flytt ska göras, så är det ju en hel del planering som ska till och mycket som inte får glömmas bort i allt kaos. Det allra sista i en flytt, som är ett måste att lägga ner tid på, det är flyttstädningen. Det ska städas ur, riktigt noga! Det oavsett om man hyrt eller säljer bostad. Det man kan göra vid försäljning är förvisso att förhandla bort städningen, men det vanligaste är att man gör den.

Det som du kan göra, det är att anlita städfirma för flyttstädning i Göteborg om du känner att du absolut inte har tid eller lust till att göra det på egen hand.

Vad ska städas?

I en flyttstädning, så ska ALLT städas och då menar vi allt. Det gäller att göra rent bostaden från tak till golv så att säga och inte glömma att göra rent bakom spisen, bakom element och så vidare. Det enklaste är att ha en checklista att gå efter, så att inget missas. 

Om du ska göra din egen flyttstädning, se till att lämna kvar städmaterial, dammsugare, mopp samt en stege eller pall. Det så att du har allt för att kunna städa på ett bra sätt. Se även till att ha kvar lampor så att du har bra ljus. 

Glöm inte heller av att fönstren ska putsas, på båda sidor, samt att biutrymmen så som balkong, uteplats och förråd även de ska tömmas och städas. 

22 May 2022