« Kungsfärg

Städning av hemmet, det är något som hör till mångas vardag och detta är ju något man bör göra med jämna mellanrun. Städning är dock både tidskrävande samt att det kan upplevas som jobbigt. Som tur är, så finns det idag många städföretag runt om i Sverige som erbjuder hemstädning. Hemstädning, det är helt enkelt då då får hjälp av en städfirma för att städa hemma och därmed får du mer tid över till annat.

När du ska beställa hemstädning

När du vill anlita en städfirma för hemstädning behöver du först tänka igenom vad du har förbehov innan du begär in offerter från städföretag. Bland annat är det bra att fundera på:

  • Hur ofta du vill få städat hemma
  • Vart och hur du vill få det städat hemma
  • Om du har några speciella önskemål

När du har koll på detta, så kan du begära in offerter från seriösa städföretag. Ett bra städföretag, det är Städcompaniet. Läs mer om deras tjänster och begär en kostnadsfri offert via deras hemsida. 

Det är alltid bra att jämföra offerter från flera städföretag. Sedan är det så att många städfirmor även har så att du kan få en provstädning hemma till ett reducerat pris.

Använd dig av RUT-avdraget

RUT-avdrag är något du kan få, då du anlitar det som kallas för hushållsnära tjänster, där städning av hemmet ingår. Du kan få så mycket som 75 000 kr i avdrag per person och år.

 

21 Jul 2022